Originální 8palcové stropní reproduktory představují nenápadné silné ozvučení

Výškový reproduktor (30 mm) a nově optimalizovaný vlnovod zajišťují přirozeně znějící vokály / Sonos
Nové osmipalcové stropní reproduktory od Sonos a Sonance nabízejí instalačním technikům i zákazníkům další možnost, jak diskrétně zapustit ozvučení do stropu a získat tak silný, vyvážený a čistý zvuk.

Stropní reproduktor ve velikosti 8 palců je dle webu výrobce vybaven na míru vyrobeným zvětšeným basovým reproduktorem a motorem s vysokým zdvihem pro hladké středy, hluboké basy až do 32 Hz a větší poslechovou plochu.

Výškový reproduktor (30 mm) a nově optimalizovaný vlnovod zajišťují přirozeně znějící vokály a lepší vysokofrekvenční rozptyl pro široké a rovnoměrné pokrytí, které naplní zvukem celou místnost.

I když je 8palcový stropní reproduktor větší než ten 6palcový, krycí magnetická mřížka zůstává stejná, což zajišťuje, že oba modely lze bez problémů používat společně ve stejném prostoru. Ocelové mřížky jsou k dostání v bílé barvě, ale zákazníci si je podle potřeby mohou natřít tak, aby ladily s jejich interiérem.

V kombinaci se zesilovačem Sonos Amp poskytuje řada Sonos Architectural ostrý a čistý multiroom zvuk. Při spárování se zesilovačem Sonos nabízejí stropní nebo nástěnné reproduktory ještě více výhod, včetně ochrany před přebíjením zvuku.

Další vlastní přizpůsobení a ladění zvuku pak zajistí plnější zvuk a vyváženou frekvenční odezvu. V kombinaci se Sonos Amp lze pak využít i ladění Trueplay, které zohledňuje velikost, konstrukci a vybavení místnosti, ve které jsou reproduktory umístěny, a automaticky upravuje ekvalizér pro optimální zvuk.

Stejně jako všechny reproduktory Sonos Architectural budou i tyto nové 8palcové stropní reproduktory spárované se zesilovačem Sonos těžit z ekosystému Sonos včetně snadno ovladatelné a přehledné aplikace, která funguje se všemi oblíbenými streamovacími službami, podporuje ovládání přes Apple AirPlay 2, stahuje pravidelné aktualizace softwaru a přináší možnost kdykoliv přidat další reproduktory a komponenty Sonos. Sonos 8" stropní reproduktory budou k dostání na jaře 2024 za 26 990 Kč/pár.

Zdroj: Sonos

Mohlo by vás zajímat

Reklama