Na veletrhu CES 2024 zaujal mini LED televizor o úhlopříčce 115 palců

Jeden z největších QD-Mini LED televizorů na světě má téměř třímetrovou úhlopříčku / TCL Electronics
Novinky představila na největší světové technologické akci CES 2024 také společnost TCL Electronics. Na zahajovací tiskové konferenci zaujala přítomné především průlomovou technologií v oblasti Mini LED.

Dnes více uživatelů, než kdykoli předtím volí ultra velké televizní obrazovky díky mnoha výhodám, které nabízejí pro sledování filmů, pohlcující hraní her a realistické sportovní zážitky.

Společnost TCL odhalila již během veletrhu IFA 2023 evropským zákazníkům svou nejnovější řadu supervelkých QD-Mini LED televizorů. Na veletrhu CES na stánku TCL najdete také LED televizory QD-Mini, které poskytují pozoruhodný výkon – od temných stínů a jasných odrazů až po syté barvy a rychlé reakce pro vskutku pohlcující herní zážitek v rozlišení 4K. Nechyběl ani jeden z největších QD-Mini LED televizorů na světě - o úhlopříčce 115 palců.

Frederic Langin, provozní ředitel TCL Europe, k tomu uvedl: „Jsme potěšeni, že se můžeme připojit k celosvětové prezentaci technologických inovací společně s dalšími předními autoritami v oblasti technologií, které mají nově definovat náš svět a utvářet způsob, jakým budeme v budoucnu žít. Ve společnosti TCL jsme hrdí na to, že můžeme trendy zítřka nejen předpovídat, ale také aktivně utvářet. Náš revoluční pokrok v oblasti Mini LED dláždí cestu k nejúchvatnější a nejpřístupnější domácí zábavě pro uživatele na celém světě, zatímco náš pokročilý ekosystém inteligentní domácnosti umožňuje vstřícnější, propojenější a pohodlnější životní prostředí pro všechny.“

Značka TCL předvedla kromě oceňovaných sestav domácího kina také jeden z prvních chytrých zábavních systémů pro připojení mobilních zařízení, které kombinují chytré telefony, tablety, chytré brýle a další zařízení.

Zároveň představila i nejnovější zobrazovací technologie NXTPAPER optimalizovaná pro lidské oči a brýle RayNeo AR s revolučním plnobarevným 3D průhledovým (head-up) displejem a výkonnými funkcemi umělé inteligence.

Zdroj: TCL Electronics, CES 2024

Mohlo by vás zajímat

Reklama